Ungdomstalent og træner vinder 3 idrætspriser

21. marts 2022 14:14 , af Jeanette Elkjær

Ungdomsroer Oliver Bach vinder prisen som Årets Talent 2021 i Randers og ungdomstræner Pia Hinrichsen vinder både prisen som Årets Talentudvikler og Årets Træner. 

Pia Hinrichsen blev indstillet til prisen som Årets Talentudvikler for sit kæmpe engagement. Hun brænder for at træne ungdommen i Randers Roklub, og hun hjælper fx med at hente og bringe de unge roere, når forældrene ikke har mulighed for at køre dem til træning. Når Pia har et talent i træning, tager hun uden tøven alle syv dage om ugen i brug for at træne og udfordre talentets potentiale. Hun går gennem ild og vand for talentet og tilsidesætter sine egne ønsker om at udøve rosporten.

Oliver Bach er 16 år, og i 2021 blev han udtaget til U18-landsholdet, og sammen med ungdomslandsholdet konkurrerede han ved Baltic Cup i Lithauen. Her stillede han op i dobbeltfirer sammen med tre andre drenge fra andre klubber, og sammen roede de sig til en flot 6. plads i A-finalen. Oliver Bach vandt desuden sølv ved de Nordiske Mesterskaber i ergometerroning samme år. 

Vedhæftede filer